Η ForthRight ανέλαβε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας Kalogritsas Insurance!

Η ανακατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την ForthRight και στόχο είχε

– Μοναδική εμφάνιση
– Εμπεριρία χρήστη – Καλύτερη πλοήγηση
– Αύξηση Conversion Rate
 

Δείτε τη σελίδα Kalogritsas Insurance

Η εταιρεία Kalogritsas Insurance ιδρύθηκε το 2010 και χαρακτηρίζεται από τις  ίδιες αξίες, το όραμα, την εμπιστοσύνη και φυσικά την άριστη εξυπηρέτηση, που κατέστησαν την εταιρεία Καλογρίτσας πρωτοπόρο εδώ και πολλά χρόνια.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, μας έκανε να κατανοήσουμε την ανάγκη των πελατών για αξιόπιστη, άμεση και φιλική ασφάλεια. Έτσι δημιουργήσαμε την Kalogritsas Insurance, μια ασφαλιστική πρόταση με κύρος, συνέπεια και ανθρώπινο πρόσωπο. Ο κάθε άνθρωπος είναι για μας ξεχωριστός και χρειάζεται εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις.
 
Η Kalogritsas Insurance συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και εμπλουτίζει συνεχώς τις ασφαλιστικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της, με δικές της μοναδικές παροχές και προνόμια. Έτσι σήμερα προσφέρουμε ολοκληρωμένα προγράμματα που περιλαμβάνουν ασφάλειες αυτοκινήτων, ζωής, επενδυτικά προγράμματα, περίθαλψης, σύνταξης, πυρός, νομική προστασία, αστική ευθύνη, κ.α. Όλα σε οικονομικές τιμές και με συμβόλαια χωρίς αστερίσκους, που καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες. 

Η Kalogritsas Insurance προσφέρει:

Ασφάλειες αυτοκινήτου
Ασφάλειες μηχανής
και πολλές ακόμα ασφάλειες